O nas

Zanesljive in kvalitetne telemetrične rešitve

Altron, sistemske rešitve: učinkovito sledenjesledenjesledenje in optimizacija voznega parka

SMO RAZVOJNO RAZISKOVALNO PODJETJE IN PONUDNIK TELEMATSKIH REŠITEV. 

Nadzor nad vozili kadarkoli in kjerkoli

Smo podjetje, ki se ukvarja s ponudbo celovitih rešitev na področju telemetrije in digitalizacije v logističnem, gradbenem, storitvenem, kmetijskem in gozdarskem sektorju. Nudimo vam popoln nadzor nad vašimi vozili in delovnimi stroji, kjerkoli in kadarkoli.

Prihranite čas in denar

Verjamemo, da je vaš čas neprecenljiv, zato vam ga bodo naše rešitve prihranile. Naj bo to enostavno spremljanje aktivnosti na delovišču ali pa popolni sistem s katerim imate vpogled na vsako aktivnost, gibanje, lokacijo in sistemski parameter v vašem vozilu ali stroju.

Rešitve po vaših merah

Imate želje po sistemu po vaših merah? Kontaktirajte nas in z veseljem vam ustrežemo. Za vas opravimo razvoj sistema z uporabo najnovejših tehnologij s področja telemetrije, vgrajenih ter IoT sistemov in s področja pametnih senzorjev ter brezžične komunikacije.

Upravljanje voznega parka in terenskega dela, ki je na voljo vsem. Tukaj smo za vas, če je potrebno poskrbeti za celotno floto ali eno samo službeno vozilo.

Inovativne rešitve

Naše rešitve temeljijo na najnovejših standardih in tehnologijah. 

Brez izjem. 

Zanesljivi in učinkoviti

Naši sistemi vam omogočajo enostavnejše ter manj stresno vodenje vašega podjetja.

Odlikujejo nas zadovoljstvo strank ter storitve, ki so kvalitetne, trajne in enostavne za uporabo.

Operacijo “Sistem za merjenje delovnih ur, pregled obratovanja v realnem času in vodenja servisne knjige” delno podpira Evropski sklad za regionalni razvoj.

http://www.eu-skladi.si